OFFROAD OULU

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Hauskaa ja haasteellista maastoautoilu kevättä toivoo OffRoad Oulu ry.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - jolokkana

Sivuja: [1]
1
Tekniikkaa/Rakentelua / Vs: Rj käyntiongelma
« : Syyskuu 23, 2013, 21:00:37 »
Joo sen verran selvennyt,että kaasutin expertin kautta tilattu korjaus/huoltosarja kaasaariin saa nähdä milloin tulee(ei saanut enää toyotalta).Kävi toinen asentaja katsoon autoa ja huomasi että on laitettu toimimaan kurkulla (itselle hepreaa :)).On jonkun entisen omistajan toimesta poistettu/ohitettu kaasarista jne...jotain kun ei minkään alipaineletkujen irroittelu vaikuttanut mihinkään,eikä jälkikäymisen estokaan sanonut mitään.No kunhan saa nuo sarjat niin puretaan kaasari ja tutkitaan tarkemmin.Niin ja se huoltamo missä käytin,joka muka huolti niin ei ollut edes purkanut kaasaria vaikka niin väitti ja laskutti ....le! pitää varmaan lähtä vesurilla periin saatavia ;).

2
Myy, Osta ja Vaihda / O:rj:n 2" korotusjouset
« : Syyskuu 10, 2013, 13:52:38 »
Eli ostetaan uudempi koppaiseen rj:n 2 tuuman korotus jouset eteen ja taakse.

tarjouksia tulemaan jos notkuu nurkissa. yv tai sähköposti jamotÄTnetti.fi

3
Tekniikkaa/Rakentelua / Vs: Rj käyntiongelma
« : Syyskuu 10, 2013, 12:46:34 »
Korjaamolla käynti ei mielestäni vaikuttanut ollenkaan.Kierroksia ottaa normaalisti kun kaasua painaa,tuo mustan pölähdys käy siinä alussa kun kierrokset nousee ja mielestäni bensa haisee tasaisesti.Tyhjäkäynti on niin pientä että sammuisi jos antaisi. Yhden kerran ajosta jäi käymään tosi tasaista tyhjäkäyntiä ja kävi niin kauan kuin antoi käydä,mutta käynnistyksen ja ajon jälkeen ongelma jatkui..Pumppu pitäisi olla ihan orggis.Pitää testata tuo letku homma.

No nyt se taas kävi tyhjäkäyntiä kohtuullisesti,mutta kokeilin tuota letkun tukkimista ja kuullosti,että ennen sammumista kävisi hetken keveämmin ja tasaisemmin

4
Tekniikkaa/Rakentelua / Rj käyntiongelma
« : Syyskuu 09, 2013, 21:35:43 »
Moro
Eli missähän voisi olla vikaa, kun rj oireilee tyyliin että kaasua kun polkaisee putkesta pukkaa mustaa urakalla ja raaka bensa haisee,tyhjäkäynti kans meinaa olla pätkittäistä(joskus käy erittäin tasaisesti,mutta yleensä laskee kierrokset niin alas että lähes sammuu).Auto kävi jo kerran korjaamolla,josta ei näyttänyt apua olevan putsasivat kuulemma kaasarin ja säätivät ennakon,päästöt kuulema erinomaiset ::).Ei viitsisi ajaa kun bensa tuntuu menevän jo öljyjen sekaan.Ps hyvästä korjaamosta/korjaajasta otetaan vinkkejä vastaan, pitäisi saada auto ajoon kun jahtikausi on päällä ;D.

5
Yleistä keskustelua / Vs: Oulusta renkaita?
« : Syyskuu 15, 2012, 20:48:34 »
33/12.5/15 ois hakusessa

6
Yleistä keskustelua / Oulusta renkaita?
« : Syyskuu 15, 2012, 18:27:37 »
morjens mistäs porukat on viimeaikoina oulusta karkeita renkaita ostellut vai onko sama tilata jyväskylä- juuka akselilta?

Sivuja: [1]

Sivu luotiin 0.064 sekunnissa. 37 kyselyä tietokannasta.