OFFROAD OULU

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Hauskaa ja haasteellista maastoautoilu kevättä toivoo OffRoad Oulu ry.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - mko09

Sivuja: [1]
1
Myy, Osta ja Vaihda / M: Range Rover vm. 88 Oulussa
« : Maaliskuu 31, 2017, 12:33:39 »
Tarjolla olisi siis klassinen 3.5 EFI aut. katuransu ikänsä(?) mukaisessa kunnossa. Eilen katsastuksessa hylsäsivät ruostevaurioista: pohjalevyt edessä, pyörän kotelot takana, turvavöiden kiinnityspisteet takana ja jousen lautaset takana myös. Ei mitään järisyttävää sinällään siis. Muutoin ihan kelpo ajokunnossa, mitä nyt ohjaustehostimen pumppu vähän tiputtelee öljyä (uusi pumppu odottaa vaihtamista). Renkaina löytyy nastoitta BFG AT 245/75R16 ja nastoilla HKPL LT 215/85R16, molemmat muistaakseni vuodelta 2010. Pakoputkistot ja raidetanko vaihdettu -13, muutoin pärjätty perushuollolla.

Etsintäkoiraharrastushommiin aikoinaan -08 hankittiin ja hauskahan tuolla on ollut maaston puolellakin käydä, mutta mm. koirien eläköitymisen vuoksi kaikkinaiset ajot ovat jääneet viime vuosina todella vähiin, joten tarpeettomana myisin asiantunteviin käsiin ja tosikäyttöön, oli se sitten on-road tai off-road. Tiukkaa hintapyyntöä ei ole, mutta ilman jonkinlaista rahallista korvausta en siitä kuitenkaan vielä raaski luopua :'(.

Auto löytyy Kastellista, jos kiinnostaa.
 
t. Marko Kokko (040-7665489 / markohkokko ätGmailCommissa)


Sivuja: [1]

Sivu luotiin 0.071 sekunnissa. 35 kyselyä tietokannasta.