OFFROAD OULU

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Hauskaa ja haasteellista maastoautoilu kevättä toivoo OffRoad Oulu ry.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - petri r

Sivuja: [1] 2 3 ... 22
1
Yleistä keskustelua / autonosturi huutokaupassa oulussa...
« : Elokuu 24, 2016, 09:13:37 »
https://nettivasara.fi/kohde/5080

Tuollainen pisti silmään, jos jollakin on nosturin tarvista niin tiedä vaikka lähtisi järkevällä hinnalla. Uutena tuollaiset laatukoneet lienee 5000€ tai jotain sinne päin....

2
Tapahtumia / Vs: Wappuajot 1.5 alk. klo 900
« : Huhtikuu 29, 2015, 07:04:52 »
Muuten kyllä kiinnostais, mutta pitäis vissiin olla kans ajamassa siellä museoautojen kulkueessa klo 12. Niin...ei kuitenkaan omalla G-mersulla vaikka se iän puolesta sopisikin museoautoksi (ei kuullemma ole tarpeeksi originelli....ihme?), vaan rouvan Rättärillä...

Jos oliskin toinen päivä niin ilman muuta...

3
Tämäkin ongelma on vielä ratkomatta. Eli edelleen mykkänä koko laite....sammui siis vauhdista "veitsellä leikaten". Sytkäpuolelle on paljon uusittu osia. Varmaan seuraavaksi selvittelevät tuota polttoainepuolen asioita. Onko näissä ruiskuissa joku "aivolaatikko"...voiko sitä epäillä tai tutkia.

4
Myy, Osta ja Vaihda / M: Hakkapelitta 7 SUV 215/65-16
« : Syyskuu 23, 2014, 08:48:21 »
Eli myydään uutta vastaavat Nokian nastarenkaat SUV/citymaasturiin tms pikkumaasturiin. Painoluokka 102 T, extra load. Renkaat oli uuden auton alla ostohetkellä viime keväänä, olisinko ehtinyt ajaa 200-300km niillä ennekuin sain vaihdettua haluamani kitkarenkaat alle. Renkaat Oulussa. Hintaa 480€

Kulkeutuu lähiaikoina kyydissä alueella Ylivieska-Oulu-Rovaniemi.

o4o83o8284/Petri

5
En tiedä missä päin meinaat käydä leimaamassa, mutta ainakin Kempeleen Zateliitin konttorilla oli viimeisen päälle asiallinen kohtelu Mersun kanssa, keskittyivät oleelliseen ja muutenkin tuntui olevan "ymmärrystä" harrastuskalustoon.

6
Myy, Osta ja Vaihda / Vs: m: Sähköpattereita
« : Elokuu 26, 2014, 10:31:52 »
ihan vaan ajatuksena, että harvempi varmaan tarvii noin isoa kasaa pattereita? Eli sinuna testaisin/erittelisin toimivat yksilöt ja laittaisin sitten myyntiin vaikka 10€ kpl, 20€ 3kpl tms nippuhinnoittelua. Helpommin löytyy ostajat ja saat paremman loppusumman :)

7
Ensimmäiset testit säätörancot alla. Kyllä sillä säädöllä on näköjään vaikutusta. Kovimmillaan (9) tuntuu mukavan napakalle maantiellä...ei huoju eikä nyöki kiihdytyksissä....kuin olisi selvästi jäykempi jousi kuin mitä on. Ajelin säädöllä 5 maastossa...keinutteli mukavasti niin kuin pehmeämpikin kierrejousialusta, muttei lyönyt läpi missään kohtaa tai ainakaan sitä ei huomannut. Eikä jäänyt heilumaan puutteellisen vaimennuksen vuoksi. Sitten sillä 5 asetuksella maantiellä oli taas keinuvampi ja vähän nyökkivämpi, mutta vielä ihan täysin ajettava. Ehkä maantielle 7 vois olla OK ja sitten maastoon/safarille yleisasetus on 4-5 ja puhtaaseen venyttelyyn/trialiin sitten jotain pienempiä...pitää vielä testata sitä päätä. Ja jos on kovasti lastia kyydissä niin kaikissa tilanteissa kenties napsun tiukemmalle?

Niin ja nää oli mallia 999269 eli Hummerin H2 ja sen kantaisään kuuluvien pick uppien takaiskarit :D ja tingattu hinta oli luokkaa 125€kpl postikuluineen. Kiinnityspulttien reijät menee harmittavasti tuumamitoituksilla...eli mullakin kävi lähin millipultti vähän väljäksi ja aika ohuen sisäsilmän seinämän vuoksi ei kehdannut alkaa poraileen isommaksikaan => piti hankkia v_tun kalliit tuumakoon pultit :(  Kannattaa olla hereillä siinä kohtaa jos on useampia vaihtoehtoja ja/tai etsiskelee jonkun edullisemman pulttien nettimyyntifirman niin ei tarvi vuodattaa kyyneliä Tullin Pultissa...

8
US partsin kaverit vastasi 2h sisään kyselystä. racersplacesta ei vieläkään mitään tietoa. Arvaatte varmaan kumpi sai kaupat :D. N. 120€/kipale jää maksamaan tuollaiset pitkät 9000 säädettävät, toki voi olla mallikohtaista eroa hinnoissa.

9
Tekniikkaa/Rakentelua / asiallinen hallitunkki?
« : Elokuu 06, 2014, 10:56:52 »
Jos haluais välttää kiinalaista kuraa alle 100€ eikä halua kuitenkaan yli 500€ laittaa tunkkiin niin mitkäs valmistajat/mallit olis sellaisia asiallisia hinta-laatusuhteeltaan? Ja mistä niitä vois löytää oulussa? Olisko esim. tällainen Bahco mistään kotoisin?

http://www.tooloutlet.fi/fi/Tuotteet/Nosto+ja+siirto/Hallitunkit/142/Hallitunkki+3000+kg+Bahco+BH13000/413

10
stanan huonosti tuntuu vastailevan tuo racerspalace hinta/saatavuustiedusteluihin :(

11
vaihtamalla sen weberin korvauskaasuttimeen? :D

12
tänks

13
Ok, eli tuollaisia 9000 ranchoja voisi katsella. Eihän Antti muista tarkempia numerokoodeja niille omille iskareille? Millähän noista ranchon taulukoista erottaa sen, että onko iskarit tarkoitettu 3800kg jenkkilavamaasturiin tai 1300kg suikkeliin? Ettei tulisi turhan tymäkötä tilattua...

14
Tekniikkaa/Rakentelua / Hyviä pitkäiskuisia iskareita jostain?
« : Elokuu 03, 2014, 16:34:52 »
Eli Geehen pitäis alkaa uusimaan parempia iskareita varsinkin taakse ensimmäisenä. Kiinnitykset meinasin muuttaa lenkki-lenkki kiinnitteiseksi, ilmeisesti se taitaa olla kestävin tapa offikäytössä (takana on vakiona lenkki alhaalla ja tappi ylhäällä, edessä on tappi alhaalla ja lenkki ylhäällä). Taka-iskareissa mitat sais olla suunnilleen sisään puristettuna n. 45cm (plus miinus pari senttiä) ja täysin auki n. 70cm (plus miinus pari senttiä). Kiinnitykset menee kuitenkin uusiksi niin ei niin tarkkaa mittaa siinä mielessä, pitkäiskuisuus on plussaa (vakiona jotain 22-23cm isku). Painoahan autossa on n. 2000kg "tyhjänä", pidemmässä safarivarustuksessa vinssiapinan kanssa paino menee tietenkin jonnekin 2200kg korville ja tässähän on kierrejousialusta jakareilla.

Mitä pumppuja olette käyttäneet ja mistä ostelleet? Tekeeköhän niillä ns. "säädettävillä" iskareilla mitään (esim. rancho 9000 vai mitäs ne oli). Mitään lisäsäiliöllisiä kisa-iskareita en aio laittaa...perinteinen, yksinkertainen ja edullinen ratkaisu on ihan OK.


15
Kiitoksia mukavasta tapahtumasta. Pätkät oli mukavia, leppoisa keli, rentoa porukkaa ja runsaat palkinnot (osasta näytti tulevan pää kipeeksi)!

Sivuja: [1] 2 3 ... 22

Sivu luotiin 0.034 sekunnissa. 23 kyselyä tietokannasta.