OFFROAD OULU

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Hauskaa ja haasteellista maastoautoilu kevättä toivoo OffRoad Oulu ry.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Jossu

Sivuja: [1]
1
Tekniikkaa/Rakentelua / Vs: apua suzukiin?
« : Helmikuu 01, 2010, 20:48:05 »
tietokonekin hajos niin että olen ollut uutispimennossa. suskassa on 4k kone ja kardaanista en kyllä tiiä. muistaakseni veljeni tuskaili sen mahtumisen kanssa, taitaa olla tosi pieni pätkä. sain kaks viestiä täältä ja mahdollisesti jonkun kattoon tilannetta. vitsi miten avuliasta porukkaa! kiitti kaikille vinkeistä!

2
Tekniikkaa/Rakentelua / Vs: apua suzukiin?
« : Tammikuu 19, 2010, 18:37:41 »
kiitti vastauksista! moottori ja laatikko on toyotan. joo ronklatus oli tasaista mutta loppui heti kun painoi kytkimen oohjaan ja alkoi uudelleen kun päästi polkimen ylös. pakki on pelannut normaalisti, nyt en ole uskaltanut sillä yhtään ajaa etten tuhoa enempää. vaihdelaatikon alus, etuperä ja siitä taaksepäin lähtevä pitkä tanko ovat yltäpäältä öljyssä. eikä hajuakaan miten vaihdelaatikon öljyjä voi tarkastaa... voiko laakerivika aiheuttaa moista öjlykylpyä? en ole vielä saanut ketään kattoon sitä ja mietityttää kannattaako sillä ajaa.

3
Tekniikkaa/Rakentelua / apua suzukiin?
« : Tammikuu 17, 2010, 22:46:19 »
moi! mulla on suzuki 410, ikuinen murheenkryyni. voisko joku auttaa kun en itse sitä tajua? tänään alkoi kuulua ikävää ronklatusta konehuoneesta, luultavasti vaihdelaatikosta. ääni loppui kun tyhjäkäynnillä polki kytkimen alas, liikkeessä ronklatti koko ajan. ongelmat alkoivat lumessa kahlaamisen jälkeen. onko tämä sen loppu, onko mitään enää tehtävissä? olen epätoivoinen kun veljeni joka sitä on laittanut muutti ulkomaille. tietääkö joku oulun alueelta tekijän joka korjaisi tälläsiä tapauksia. tykkään tästä rämerattorista ja haluaisin pitää sen ajokuntoisena.

Sivuja: [1]

Sivu luotiin 0.03 sekunnissa. 23 kyselyä tietokannasta.