OFFROAD OULU

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Hauskaa ja haasteellista maastoautoilu kevättä toivoo OffRoad Oulu ry.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Paavo

Sivuja: 1 ... 122 123 [124] 125 126
1846
Yleistä keskustelua / Hinausliinaa Oulusta
« : Helmikuu 19, 2004, 14:48:57 »
Moi,

mulla on polttava DVD, ja samassa koneessa on hauppaugen TV-kortti, jossa on videosisäänmeno, eli tällä voi myös digitoida.

-Paavo

1847
Moi,

naru on sinkkiä kevyempi, ja ei mene niin helposti sykkyrälle, eli pitäis olla helpompi käyttää, ja tarkoitus on saada samalla alkuperäistä 8mm vaijeria vahvempi naru, tuo 8mm vaijeri ei yripuolikkaalle vinssille ole ainakaan ylimitoitettu, pikemminkin toisinpäin.

Mutta sittenhän sen tietää kun kokeilee, nuo narut on vaan jonkinverran vaijereita kalliimpia, eli jos ei kestä tai toimi niin meille tulee sitten kulmakunnan parhaat pyykkinarut... :-)

-Paavo

1848
Yleistä keskustelua / Off road Rompepäivät 28.3. Hesassa
« : Helmikuu 17, 2004, 20:53:02 »
http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/topic.asp?TOPIC_ID=6881

Minä voisin ainakin harkita pikavisiittiä Hesaan, eli lauantaina 27.3. meno ja iltasella sunnuntaina tulo, mennessä vois olla vajaa kärry rangen osia.

Olisko muita innokkaita?

-Paavo

1849
Yleistä keskustelua / Iinattiin ajelee
« : Helmikuu 17, 2004, 20:25:14 »
Hitsi, mullahan on yx reissu ensviikonloppuna, ei pääse ajopäiville... :(

1850
Moi,

kelpaisko sulle vähän käytetty 8mm vaijeri, joka tuli ysipuolikkaan varnin mukana? Voisin laittaa itse nailonnarua tilalle. Pirauta vaikka 050-511 9240 tai mailaa paavo.leinonen@wipsl.com jos tuo lievästi sisäänajettu kiinnostaa.

Täällä on kans vaijerikeskustelua:
http://www.petrisimolin.com/thepalsta/topic.asp?TOPIC_ID=6822
http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/topic.asp?TOPIC_ID=5377

-Paavo

1851
Yleistä keskustelua / Hinausliinaa Oulusta
« : Helmikuu 17, 2004, 20:11:56 »
Moi,
Lainaus käyttäjältä: "ttimonen"
samalla pienenä heräteostoksena koriin tipahti myös Ladoga Trophy -01

Mulla on Laatokka 2003 ja Camel Trophy 1987, lainaillaanko joskus ristiin tai pidetäänkö vaikka elokuvienkatseluilta? Pitäis saada joskus talo tyhjäksi, niin vois vaikka saunoa samalla. Niin ja onhan mulla yksi "harvinaisuuskin", eli norjalaisten koostama Ylläs Trophy 2003, teemana on aika hyvin vinssaus... :-) Ja Ekin akselinkatkaisu näkyy siinä kans.

-Paavo

1852
Tekniikkaa/Rakentelua / Rakentelua ja remonttia: Paavon Range
« : Helmikuu 15, 2004, 05:59:06 »
Moi,

se että levyt ja palat kuluu on enemmänkin ominaisuus, ihmeen hyväthän nuo rangen jarrut ovat, kohtuu tehokkaat ja yllättävän luotettavat. Rumpujarrujen kanssa olis varmaan ihan eri tavalla voimistelua...

Lainaus
Sama homma olisi tiedossa taakse, levyt olleet jo ostohetkestä asti umpiruosteiset.Hassu sattuma vaan että saman päivänä kun vaihdoin eteen osat, alkoi oikea takajarru rahisemaan... palat loppu.No rahiskoon kun pitää levyt vaihtaa kummiskin, tänään sitten vähän kattelin alle niinhän sisempi pala on jo rauta rautaa vasten.Sekin vielä että se pirun kitinänvaimennuslevy pudonnut satulan ja palan väliin, ja estää palan palautumasta kunnolla...


Jos sulla on ohuet levyt, ja palat kuluneet ohuiksi, niin eikä siinä ole se vaara että se palan loppu menee satulan ja levyn väliin?

Tarkoitatko tuolla kitinänvaimennuslevyllä niitä pieniä levymallisia jousia jotka tulee palojen päälle pitämään aloillaan? Ovat muuten halpoja vaihtaa uusiin, muistaakseni oli vaan muutaman euron sarja, samassa pussissa tuli ne sokat.

-Paavo

1853
Myy, Osta ja Vaihda / Osia Rovereihin Famous Fourista?
« : Helmikuu 14, 2004, 20:18:38 »
Moi,

olisko muilla tarvitta roverien osille? Famous Fouriin (kts. http://www.famousfour.co.uk/parts_main.html ) on lähdössä tilaus, mukaan mahtuu kun maksaa oman osuutensa postikuluista.

Osat ovat oman kokemukseni mukaan hyviä ja edullisia, tuleat muutamassa päiväsä kotiovelle tai postiin.

Jousia on tulossa muutama pari, ja itse ajattelin ottaa ihan kulutusosia, eli suodattimia ja sensellaista.

Eli ottakaa muhun yhteyttä, jos haluatte tuolta jotain tilata, tilaus lähteen varmaan viikon-parin kuluessa.

-Paavo / paavo.leinonen@wipsl.com / 050-511 9240

1854
Tekniikkaa/Rakentelua / Sähköä vinssille ?
« : Helmikuu 14, 2004, 20:02:18 »
Jos se rele kytkee vaan latausvirran niin ei sen tarvitse sikajämäkkä olla.

Eli jos välttämättä haluaa vinssille (ja lisävaloille ja jääkaapille ja poppikoneelle ja lällärille ja geepeeässälle ja läppärille ja pleikkarille) oman akun, niin laittaa sen sitten, ja yhdistää alkuperäiseen akkuun vain releen kautta, ja rele kytketään päälle kakkosakun lataamist avarten joko manuaalisesti tai automaagisesti kun moottori käy (=laturi toimii).

Hmm... mutta jos rele on päällä, ja vinssillä vetää tukempaan, niin paljonkohan sen releen läpi uhkaa kulkea virtaa? Jos kakkosakun napajännite tippuu vaikka 7.5 voltiin, ja laturi puskee ykkösakkuun vaikka 14.5V, niin jännite-eroa on 7.0V, ja se saa varmaan aikaan aika miehekkään virran (kymmeniä amppeereita?) ykkäsakusta kakkoseen?

Niin ja itse kyllä laitoin molemmat akut yhteen niin paksulla piuhalla kuin löytyi, mitään releitä ei välissä ole, pidän konetta yleensä käynnissä kun sähköä tarvitaan enemmän esim. vinssaukseen, eli ei ole pelkoa että akut ihan heti tyhjenisivät, ja kyllä 2*75Ah kestää jonkin hetken vaikka valoja poltella tai eberiä hurisuttaa, ja vielä saa moottorin käynnistettyä.

Akuista löytyy siis 150Ah, esim. 8 kappaletta 55W valoja ottaa vajaa 40A, eli varmaan tunnin tai parikin kestää poltella valoja ja vielä pitäis löytyä sen verran virtaa että saa koneen käyntiin, jos akut ovat kunnossa. Pitääpä sitten joskus kokeilla kun saa valot katolle, tavoitteena enssyksy.

-Paavo

1855
Yleistä keskustelua / Hinausliinaa Oulusta
« : Helmikuu 14, 2004, 19:49:32 »
Oli lenkit molemmissa päissä tietty, offivarusten hintakin vaikutti hyvälle.

-Paavo

1856
Yleistä keskustelua / Hinausliinaa Oulusta
« : Helmikuu 14, 2004, 10:16:12 »
Itse hain muutaman erimittaisen liinan kärkkäiseltä, taitavat olla 2t nostoliinoja, mutta varmuuskertoimien takia hinauskäytössä varmaan aika paljon enemmän, hyvin ovat toimineet. -Paavo

1857
Yleistä keskustelua / Safarille Venäjälle?
« : Helmikuu 09, 2004, 18:43:48 »
Niin no, emmää tiiä olisko se minkään riittävyydestä kiinni, mukavia nuo pienet iinattivoimistelutkin on, mutta ainakin ylläksellä viimekesänä kun oli pitkästi hyvää reittiä ja edessä koko ajan outoa maastoa, niin jotenkin se vaan sytytti vielä ihan eri tavalla. Ja mitä olen filmiltä ja lehdistä nähnyt noita venäjän safareita, niin melkein alko kuola valumaan.

Ja tää kostamuksen keikka ois olla ihan hyvin vaikka sellainen viisvuotissunnitelma. Esim. haminalaisten juttujen perusteella paikallinen väestö on tosi mukiinmenevää, luultavasti järjestäytyneen rikollisuuden keskittymät ja hyvät offimaastot eivät ole ihan liki toisiaan. Isoin riski minustaon se ihan tavallinen safaririski hieman korotettuna, eli että auto porsii jonnekin korpeen, eikä ole oikeaa osaa tai työkalua mukana

-Paavo

1858
Myy, Osta ja Vaihda / M: Rangen osia
« : Helmikuu 08, 2004, 19:04:11 »
Moi,

> ylimääräisiä la-puhelimia

Onko sellasiakin? Tänne vois laittaa vaikka pari-kolme, ei ole lälläriä vielä kaikissa autoissa...

-Paavo

1859
Yleistä keskustelua / Safarille Venäjälle?
« : Helmikuu 08, 2004, 18:56:53 »
Moi,

onko porukoilla kokemuksia safareista venäjällä esim. kostamuksen suuntaan? Onhan noita hyviä safareita kotosuomessakin, mutta olisko joskus ideaa lähteä käymään merta edempänä kalassa? Käsittääkseni venäjällä ei tunneta maastoliikennelakia (korjatkaa jos tämä ei pidä paikkaansa) tai muita sellaisia offauksen rajoittimia, kun maat ovat yhteisiä ne eivät ole kenenkään, niin ketään ei hetkauta jos jossain käy ajelemassa.

Ei nyt ehkä ihan alkuun sellaisia "hesasta japaniin" seikkailuja, mutta vaikka hieman pidennetty viikonloppu, eli esim. perjantaina iltasella rajan yli, lauantai varsinainen ajopäivä, ja sunnuntaina illalla kotia kohti. Yöpymiset teltassa, eli reissu voisi ajoittua vaikka jotakuinkin ylläksen ja maijalammen puoliväliin tai jotain.

-Paavo

1860
Myy, Osta ja Vaihda / M: Rangen osia
« : Helmikuu 08, 2004, 18:45:21 »
Jep,

kyllä osat on tänne Haminasta tullu, ja rahatkin tippuvat Arin tilille. Aika tukeva kuorma niitä kaikenkaikkiaan tuli, farkkuvolvo täynnä ja lievää törkeämpi ylikuorma peräkärryssäkin... Jos näät Aria, niin kerro terveisiä että sain ne etujarrusatulat realisoitua viimeviikolla.

-Paavo

Sivuja: 1 ... 122 123 [124] 125 126

Sivu luotiin 0.034 sekunnissa. 22 kyselyä tietokannasta.